Steun Stichting Verbeeten Challenge

Bij Stichting Verbeeten Challenge (voorheen Stichting Dr. Bernard Verbeeten Fonds) zetten wij ons in voor betere zorg voor mensen met kanker en hun naasten. Sinds 1984 zijn wij actief met het werven van fondsen en organiseren van evenementen, zoals het Verbeeten Diner en de Verbeeten Challenge.

Met de opbrengsten maken we belangrijk toegepast wetenschappelijk onderzoek naar behandeling van kanker mogelijk. Deze onderzoeken worden uitgevoerd door vooraanstaande Brabantse ziekenhuizen en instellingen, waaronder Instituut Verbeeten. De middelen zetten we ook in om de voorlichting en begeleiding te verbeteren.

Doe met ons mee in de strijd tegen kanker. Neem deel aan รฉรฉn van de evenementen, word vrijwilliger of doneer, eenvoudig via de knop hieronder. Samen staan we sterk tegen kanker!

Doneer nu

Lees meer Lees minder

Bekijk alle

Inschrijving 9de Verbeeten Challenge geopend!

01-12-2023 | 08:30 Uur
De inschrijving voor de 9e editie van de Verbeeten Challenge is geopend. Doe mee op zondag 21 april. Recreatief of sportief, individueel of als team, samen gaan we de strijd aan tegen kanker! Direct naar inschrijven De Verbeeten Challenge is meer dan een sportief evenement. Het is dรฉ dag waarop we in Tilburg gedenken, vieren, lachen, vechten en een traan kunnen laten vloeien. Dit jaar vindt het evenement voor de derde keer plaats op het Olympiaplein. Over een ijzersterke conditie hoef je niet te beschikken; iedereen kan meedoen. Wandelen, fietsen, hardlopen, rennen of skaten? Het is jouw Challenge! Nieuw dit jaar zijn de Gravel Challenge en de Kidsrun. Doe mee in de strijd tegen kanker, schrijf je in en laat je sponsoren. Alle opbrengsten gaan naar onderzoek voor betere zorg voor mensen met kanker en hun naasten. Net als in 2023 is het doel HyperSight, waarmee longtumoren nauwkeuriger en doeltreffender worden bestraald. Instituut Verbeeten voert dit onderzoek uit. Programma, afstanden & starttijden08:30 uur: Wandel Challenge 30 km09:00 uur: Bike Challenge 130 km (wielrennen)09:15 uur: Gravel Challenge 80 km (geschikt voor gravel- & mountainbike)09:30 uur: MTB Challenge 60 km10:00 uur: Bike Challenge 60 en 90 km (wielrennen)11:00 uur: Kidsrun11:30 uur: Recreatief Fietsen 40 km12:30 uur: Wandel Challenge 10 km13:00 uur: Skeeleren 15 km13:30 uur: Wandel Challenge 5 km14:00 uur: Run Challenge 5 km en 10 km Direct naar inschrijven