Steun Stichting Verbeeten Challenge

Bij Stichting Verbeeten Challenge (voorheen Stichting Dr. Bernard Verbeeten Fonds) zetten wij ons in voor betere zorg voor mensen met kanker en hun naasten. Sinds 1984 zijn wij actief met het werven van fondsen en organiseren van evenementen, zoals het Verbeeten Diner en de Verbeeten Challenge.

Met de opbrengsten maken we belangrijk toegepast wetenschappelijk onderzoek naar behandeling van kanker mogelijk. Deze onderzoeken worden uitgevoerd door vooraanstaande Brabantse ziekenhuizen en instellingen, waaronder Instituut Verbeeten. De middelen zetten we ook in om de voorlichting en begeleiding te verbeteren.

Doe met ons mee in de strijd tegen kanker. Neem deel aan één van de evenementen, word vrijwilliger of doneer, eenvoudig via de knop hieronder. Samen staan we sterk tegen kanker!

Doneer nu

Lees meer Lees minder

Bekijk alle

Word jij ons nieuwe communicatietalent?

10-07-2024 | 22:03 Uur
Voor de 10e editie van de Verbeeten Challenge zijn wij op zoek naar enthousiaste communicatietalenten. Wil jij je inzetten voor betere zorg van mensen met kanker en hun naasten? En heb je tijd om één of meer van de volgende taken op te pakken? Lees dan snel verder hoe je met uur per week al het verschil kunt maken.   Wie wij zoekenWij zijn op zoek naar mensen die zich willen inzetten voor de volgende taken: Social media posts: Maak toffe en pakkende social media berichten om onze volgers te enthousiasmeren en informeren. En bouw het aantal volgers uit. Verhalen schrijven: Schrijf inspirerende verhalen van deelnemers en vrijwilligers. Nieuwsbrief: Schrijf en verstuur de maandelijkse nieuwsbrief met updates en verhalen rondom de Verbeeten Challenge. Website: Houd onze website up-to-date met de nieuwste informatie. Contact met drukkerijen: Onderhoud contact met drukkerijen voor promotiemateriaal en andere drukwerk.   Wat je krijgt De kans om bij te dragen aan een betekenisvol evenement, waarmee je direct impact maakt! Flexibele betrokkenheid: kies de taken die bij jou passen en draag bij wanneer het jou uitkomt. De mogelijkheid om je netwerk uit te breiden, je talent in te zetten en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Deel uitmaken van een gedreven en gezellig team; de Verbeeten Challenge Familie. Met ieder jaar twee goede borrels!   Interesse? Heb je interesse om één of meer van deze taken op je te nemen? Reageer dan meteen! Stuur een mail naar voorzitter@verbeetenchallenge.nl en maak kennis met ons team.   Samen sportief tegen kanker!